ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Στελεχωμένη από έμπειρο μελετητικό και εργατικό προσωπικό, άριστης κατάρτισης είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστη μελετητική και τεχνική υποστήριξη ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Αναλαμβάνει εξολοκλήρου την εκπόνηση των μελετών για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, την επίβλεψη και κατασκευή των έργων .

Σε συνεννόηση με τον μελετητή εξασφαλίζει την άρτια οικονομοτεχνική μελέτη του έργου σας . Επίσης μετά την κατασκευή του έργου πάλι με τον μελετητή σας αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση του φακέλου του έργου σας για την σίγουρη και γρήγορη αποπληρωμή του.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑ

Η Νίτσας Kατασκευαστική στην συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια για την βελτίωση της ποιότητας κατασκευής καινοτομεί με τον έλεγχο του χώρου διαμονής των ζώων . 

Βάσει της μελέτης που συνέταξε σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης & το Κέντρο Ελέγχου Γεωργικών Κατασκευών  αριθμός πρωτ. 29732/09-03-2018 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει την καινοτομία:  

<< ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ>>

Η καινοτομία συνιστάται  στον έλεγχο του περιβάλλοντος χώρου των ζώων με διάφορους αισθητήρες  για την καλύτερη διαβίωση αυτών με συνέπεια της ευζωίας και την αύξηση της παραγωγικότητας .

Δείτε το φυλλάδιο μας εδώ

Κατασκευή Μονάδων Θερμοκηπιακού Τύπου


Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες της εποχής επιτύχαμε την κατασκευή Μονάδων Θερμοκηπιακού Τύπου έχοντας στην διάθεση μας εγκρίσεις διαφόρων διαστάσεων καθώς και έχουμε την δυνατότητα έγκρισης κατά επιθυμία του πελάτη , για την βελτιστοποίηση της παραγωγής. Πρόκειται για κατασκευές που δεν χρειάζονται άδεια δόμησης και ένσημα Ι.Κ.Α. Κατασκευάζονται από εν θερμώ γαλβανισμένο σκελετό διατομής ΙΡΕ και συναρμολογούνται εξ ολοκλήρου με βίδες. Η επικάλυψη της οροφής και των πλευρών γίνεται με panel πολυουρεθάνης.
Κατά τα λοιπά η κατασκευή είναι όμοια με εκείνη της συμβατικής κατασκευής.
Η ΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ σε όλα τα στάδια από τη σχεδίαση - μελέτη μέχρι την ανέγερση - παράδοση οποιασδήποτε μεταλλικής κατασκευής χρησιμοποιεί συγκεκριμένα και εξειδικευμένα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ασφαλή και ταχύτατη αποπεράτωση οποιουδήποτε κτιριακού έργου σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Συμβατικά Μεταλλικά Κτίρια

Η κατασκευή επιδοτείται από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τον αναπτυξιακό νόμο.
Τα βασικά πλεονεκτήματα των μεταλλικών κτιρίων συγκριτικά με τα συμβατικά είναι τα εξής:
• Ο μικρός χρόνος κατασκευής.
• Η καταβολή του ελάχιστου συντελεστή Ι.Κ.Α..
• Η αντισεισμικότητα των κατασκευών.
• Η εύκολη επεκτασιμότητά τους.
• Το χαμηλό κόστος συντήρησής τους.
• Η μεγάλη αντοχή του χάλυβα σε συνάρτηση με το μικρό ίδιον βάρος εξασφαλίζει μείωση του κόστους της κατασκευής σε σχέση με τις αντίστοιχες από οπλισμένο σκυρόδεμα.
• Η μικρή αναλογία κόστους - απόδοσης των σύγχρονων υλικών πλήρωσης που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές αυτές.
Τα έργα μας επικαλύπτονται και εξοπλίζονται πλήρως με όλα τα σύγχρονα μέσα, ανάλογα με τη χρήση και τις απαιτήσεις της κατασκευής.

Ενδεικτικά αναφέρονται: panels πολυουρεθάνης, τραπεζοειδής λαμαρίνα (έγχρωμη ή γαλβανιζέ), πόρτες διαφόρων τύπων (βιομηχανικές, συρόμενες, ρολό ή ανοιγόμενες, μονές ή διπλές, με μηχανισμούς αυτόματου ελέγχου, φυσούνες, πόρτες ψυκτικών θαλάμων), παράθυρα μεταλλικά ή αλουμινίου, συνεχή ανοίγματα από πολυκαρβουνικά φύλλα, πλακίδια (λεία ή αντιολισθηρά), ψυκτικοί θάλαμοι και συστήματα εξαερισμού, βιομηχανικές ποτίστρες με φλοτέρ, ταΐστρες, εγκλωβισμοί ζώων από γαλβανιζέ κοιλοδοκούς, box και γενικότερα κάθε είδους εξοπλισμός που προσαρμόζεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η εξειδίκευση πάνω στις μεταλλικές κατασκευές είναι ο λόγος που μας διακρίνει η αξιοπιστία και η ταχύτητα.

Η ΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ σε όλα τα στάδια από τη σχεδίαση - μελέτη μέχρι την ανέγερση - παράδοση οποιασδήποτε μεταλλικής κατασκευής χρησιμοποιεί συγκεκριμένα και εξειδικευμένα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ασφαλή και ταχύτατη αποπεράτωση οποιουδήποτε κτιριακού έργου σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Δείτε μας και στο Youtube

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας διασφαλίζει την άριστη γνώση των κανόνων που διέπουν τα διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα όπως (σχέδια βελτίωσης ,μεταποίησης ,αλιείας ,τυποποίησης ,Leader κτλ) και μπορεί να βοηθήσει τον μελετητή σας για την ιδανικότερη πρόταση για την κατάθεση του προγράμματος σας.

TOP