Η εταιρία ΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή μιας ολοκληρωμένης πρότασης (μελετητικά - κατασκευαστικά).

 

Αναλαμβάνει εξολοκλήρου την εκπόνηση των μελετών, την έκδοση οικοδομικής άδειας, την επίβλεψη και κατασκευή των έργων, καθώς επίσης και τη διεκπεραίωση του φακέλου της επιδότησης, έτσι ώστε ο εργοδότης να παραλαμβάνει την κατασκευή έτοιμη για χρήση χωρίς να απαιτείται καμία δική του συμμετοχή σε όλα τα στάδια του έργου.

 

Επιπροσθέτως, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχει τη χρηματοδότηση της επένδυσης.

 

 

Κατασκευή Μονάδων Θερμοκηπιακού Τύπου

Από την πολυετή εμπειρία μας, η χρησιμοποίηση των μεταλλικών κατασκευών έχει δώσει λύσεις σε πολλά τεχνικά προβλήματα και έχει περιορίσει αισθητά το κόστος μιας κατασκευής η οποία πραγματοποιείται με άριστης ποιότητας υλικά, πιστοποιημένα πάντα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001.

Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες της εποχής επιτύγχαμε την κατασκευή Μονάδων Θερμοκηπιακού Τύπου, για την βελτιστοποίηση της παραγωγής.

Πρόκειται για κατασκευές που δεν χρειάζονται άδεια δόμησης και ένσημα Ι.Κ.Α.

Κατασκευάζονται από εν θερμώ γαλβανισμένο σκελετό διατομής ΙΡΕ και συναρμολογούνται εξ ολοκλήρου με βίδες. Η επικάλυψη της οροφής και των πλευρών γίνεται με panel πολυουρεθάνης.

Συμβατικά Μεταλλικά Κτίρια

Η κατασκευή επιδοτείται από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τον αναπτυξιακό νόμο.

Τα βασικά πλεονεκτήματα των μεταλλικών κτιρίων συγκριτικά με τα συμβατικά είναι τα εξής:

• Ο μικρός χρόνος κατασκευής.

• Η καταβολή του ελάχιστου συντελεστή Ι.Κ.Α..

• Η αντισεισμικότητα των κατασκευών.

• Η εύκολη επεκτασιμότητά τους.

• Το χαμηλό κόστος συντήρησής τους.

• Η μεγάλη αντοχή του χάλυβα σε συνάρτηση με το μικρό ίδιον βάρος εξασφαλίζει μείωση του κόστους της κατασκευής σε σχέση με τις αντίστοιχες από οπλισμένο σκυρόδεμα.

• Η μικρή αναλογία κόστους - απόδοσης των σύγχρονων υλικών πλήρωσης που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές αυτές.

Τα έργα μας επικαλύπτονται και εξοπλίζονται πλήρως με όλα τα σύγχρονα μέσα, ανάλογα με τη χρήση και τις απαιτήσεις της κατασκευής.

Ενδεικτικά αναφέρονται: panels πολυουρεθάνης, τραπεζοειδής λαμαρίνα (έγχρωμη ή γαλβανιζέ), πόρτες διαφόρων τύπων (βιομηχανικές, συρόμενες, ρολό ή ανοιγόμενες, μονές ή διπλές, με μηχανισμούς αυτόματου ελέγχου, φυσούνες, πόρτες ψυκτικών θαλάμων), παράθυρα μεταλλικά ή αλουμινίου, συνεχή ανοίγματα από πολυκαρβουνικά φύλλα, πλακίδια (λεία ή αντιολισθηρά), ψυκτικοί θάλαμοι και συστήματα εξαερισμού, βιομηχανικές ποτίστρες με φλοτέρ, ταίστρες, εγκλωβισμοί ζώων από γαλβανιζέ κοιλοδοκούς, box και γενικότερα κάθε είδους εξοπλισμός που προσαρμόζεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Η εξειδίκευση πάνω στις μεταλλικές κατασκευές είναι ο λόγος που μας διακρίνει η αξιοπιστία και η ταχύτητα.

 

Η ΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ σε όλα τα στάδια από τη σχεδίαση - μελέτη μέχρι την ανέγερση - παράδοση οποιασδήποτε μεταλλικής κατασκευής χρησιμοποιεί συγκεκριμένα και εξειδικευμένα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ασφαλή και ταχύτατη αποπεράτωση οποιουδήποτε κτιριακού έργου σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.